Понедельник, 2024-05-06, 16:35
EnglishFrenchGermanRussianSpanishUkrainian
Форма входа
Логин:
Пароль:
Меню сайта
Мы вКонтакте
Кто на сайте
Статистика

Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0
Главная » 2024 » Апрель » 25 » Дніпровська філія «Газмережі»: дотримуйтесь правил пожежної та газової безпеки!
11:18
Дніпровська філія «Газмережі»: дотримуйтесь правил пожежної та газової безпеки!
Категория: Новости Днепропетровщины | Просмотров: 349 | Корреспондент: Administrator | Теги: дотримуйтесь, правил, газової, безпеки!, філія, пожежної, ГАЗМЕРЕЖІ, «Газмережі»:, та, Дніпровська | Рейтинг: 0.0/0
Смотрите также:
    Дніпровська філія «Газмережі» нагадує: перевірка димоходів та вентиляційних каналів – запорука безпечного споживання газу!

    Як відомо, від правильної роботи димоходів та вентиляційних каналів (ДВК) залежить безпека та здоров'я споживачів, адже найбільшу кількість отруєнь чадним газом спричиняє саме порушення тяги при експлуатації газових приладів. При несправних ДВК шкідливі продукти горіння замість того, щоб виводитися назовні, накопичуються в приміщенні.

    Дніпровська філія «ГАЗМЕРЕЖІ» застерігає: чадний газ небезпечний для вашого життя та здоров’я

    Через недбале ставлення до безпечної експлуатації газового обладнання  в побуті у Дніпрі загинула одна людина та троє опинилися у лікарні. Детальніше про інцидент, що відбувся, читайте в нашій публікації.

    Дніпровська філія «ГАЗМЕРЕЖІ» виконала ремонті роботи у Шевченківському районі

    Нещодавно технічний персонал Дніпровської філії «ГАЗМЕРЕЖІ» виконав ремонтні роботи по заміні застарілої ділянки газопроводу-вводу житлового багатоквартирного будинку у центральній частині Дніпра. Завдяки цьому вдалося забезпечити надійну та безаварійну експлуатацію будинкових газових мереж для мешканців близько 50 квартир.

    Дніпровська філія «ГАЗМЕРЕЖІ» запрошує до команди професіоналів

    Запрошуємо до команди професіоналів Дніпровської філії ТОВ "Газорозподільні мережі України". Також у головному офісі Дніпровської філії ТОВ "Газорозподільні мережі України" відкриті вакансії

    Двоє осіб отруїлися чадним газом через порушення правил експлуатації газового обладнання

    1 квітня 2024 року на пульт аварійно-диспетчерської служби Дніпровської філії «ГАЗМЕРЕЖІ» надійшов виклик про отруєння чадним газом двох мешканців однієї з квартир у багатоквартирному будинку у Центральному районі. Бригада аварійників, яка прибула на виклик, оперативно здійснила відключення споживачів від системи газопостачання з метою локалізації аварійної ситуації.

    Як зберегти тепло в оселі та гроші в кишені

    Днями у Дніпрі для журналістів Дніпропетровської та Запорізької областей відбувся семінар-тренінг «Як зберегти тепло в оселі та гроші в кишені». Експерти Світового Банку, фахівці з питань соціального захисту населення роз’яснили представникам ЗМІ актуальні питання: для чого потрібні субсидії і хто має право їх отримувати? Як можна зекономити на комунальних платежах та де оформити «теплі кредити»?

    5 правил оформления зарубежной недвижимости в наследство

    Активы в виде зарубежной недвижимости – это не только престиж, надежность инвестиций и возможность проводить время в любимой стране. Это еще и довольно надежная «подушка безопасности» для детей, отличная возможность обеспечить им наличие сохранного капитала за границей. Но для того, чтобы наследники без проблем вступили в свои права, когда придет время, собственнику необходимо очень тщательно планировать процесс передачи недвижимости в наследство. Познакомимся с главными правилами этого процесса.

    7 правил утепления для тех, кто не успел закончить стройку летом

    Одновременно с летом завершился и динамичный строительный сезон. Тем не менее у тех, кто не смог закончить деятельность по утеплению, а также отделке загородного здания, есть возможность закончить их по осени. Главное, соблюдать некоторых законов, для того чтобы плохая погода не воздействовала на добротность будущей конструкции. Костя Козетов, начальник службы промышленной поддержки направления «Минеральная изоляция» ТЕХНОНИКОЛЬ, говорит, как правильно выполнить монтирование термоизоляции в холодное время года.

Всего комментариев: 0
avatar
Поиск по сайту
ФАСАД 2018
Галицькие Экспозиц
REMADAYS KYIV
Вверх